vineri, 7 februarie 2014

Avon sau Oriflame?

Sunt doua firme cunoscute in Romania de ani de zile,deci toata lumea stie despre ce vorbesc. Sunt reprezentant atat Avon cat si Oriflame de cateva luni,deci ve-ti vedea si alte postari pe tema aceasta. Acum sa incepem as dori sa abordez doua subiecte.Primul ar fii un Top 3 produse preferate de la ambele firme pana in momentul de fata.Iar al doilea subiect ar fi ..daca ar fi sa aleg intre a fii reprezentant avon sau oriflame ,pe care din cele doua l-as alege.Ok deci sa incepem.

Top 3 produse Avon:
1.Ser pentru varfuri despicate(il ador)
2.Creion Supershock(le baga cam rar in cataloage)
3.Geluri de dus(destul de bune si ai din ce alege)




















Top 3 produse Oriflame:
1.Parfumul More by Demi(am mai multe parfumuri care imi plac foarte mult dar acesta e minunat)
2.Sampon HairX pentru Volum(cel mai bun pentru mine)
3.Cremele de corp.
























Acum sa abordam subiectul 2.Si va spun direct ca as alege sa devin reprezentant .....Oriflame. De ce?Pentru ca eu cred ca este mai avantajos adica de exemplu la Avon dupa suma X ai 25% reducere sa spunem ..dar nu la toate produsele de exemplu la bijuterii ai doar 10% sau 15% sau din acel flyer ,,oferte pentru reprezentanti,, nu ai o reducere platesti pretul de acolo..In schimb la Oriflame daca ai trecut de suma X si ai reducere de 25% aceasta reducere se aplica la toata comanda indiferent daca ai bijuterii,genti sau mastii de par..plus ca aceiasi reducere se aplica si la produsele din flyerul lor . Deci clar aleg Oriflame.In rest ambele firme au produse bune si rele.

Deci eu va recomand sa deveniti consultanti Oriflame.Daca doriti sa profitati de oferte si reduceri de pana la 40% va invit sa va inscrieti gratuit  AICI .
Toti Consultantii beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere
300 lei - 599,99 lei = 30% reducere
>600 lei = 40% reducere

2 comentarii:

  1. Buna!
    In legatura cu discountul oferit pentru reprezentanti Avon care comanda bijuteri, vreau sa te informez ca acesta este aferent comenzi! Pentru ceasuri si genti discountul este fix de 15%. Te rog sa corectezi! Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna eu am vrut sa dau doar un exemplu si sa spun ca daca la oriflame de exemplu la absolut toate produsele este acelasi discount la avon nu e asa ...Mersi:) Plus ca este specificat 15%.

      Ștergere