luni, 13 ianuarie 2014

Parfum VIP by Oriflame



Ce spun eu :
Adevarul este ca a fost multa reclama pentru acest parfum ,si era si normal deoarece imaginea parfumului a fost Andreea Raicu ,desi ma asteptam sa fie mai scump dar chiar a fost ieftin 49,99 lei.
Acum parerea mea : este un parfum elegant ,de seara si as recomanda sa fie purtat toamna-iarna ,dar acum fiecare cu parerile lui. La mine persista circa 4-5 ore pe piele ,iar pe haine mai mult. Daca va plac parfumurile  foarte dulci nu il recomand . Adevarul este ca imi place dar nu pot spune ca este cel mai bun parfum de la Oriflame (asta din punctul meu de vedere) Ii dau nota 8,5.

Ce spun ei:
,,Un parfum opulent care, prin acordurile unice de şampanie aurie Luxor, asociate unei semnături definitorii, surprinde magia acelor momente speciale din viaţă… un eveniment spectaculos, TU în centrul atenţiei, învăluită în senzualitatea acestei arome captivante.Compoziţia parfumului VIP Night armonizează în debut notele de şampanie cu aur Luxor, grepfrut şi pară - pentru o primă senzaţie vibrantă de individualitate şi efeverscenţă. Notele de mijloc sunt învăluite în fineţea florilor de iasomie, portocală şi ylang-ylang, ce se aşează pe o bază de vanilie, paciuli şi lemn de santal, lăsând în urmă un parfum elegant şi feminin ,,





Daca va inscrieti la Oriflame aveti parte de programul de bun venit in 3 pasi prezentat mai jos ,plus o reducere de pana la 40% in functie de valoarea comenzi . Plus multe alte cadouri pentru consultantii loiali si aveti si 18 zile sa achitati factura. Eu zic ca este o afacere minunata si va spun asta din propria experienta.

Daca doriti sa profitati de oferte si reduceri de pana la 40% va invit sa va inscrieti gratuit  AICI .
Toti Consultantii beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere
300 lei - 599,99 lei = 30% reducere
>600 lei = 40% reducere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu