luni, 30 iunie 2014

Photofancy!Amintirile care ne fac speciali si unici!

                   

                 In viata desi incercam sa fim originali mereu vom gasi pe cineva care sa ne semene ,sa aiba aceleasi gusturi in materie de haine,decoratiuni si multe altele. Amintirile noastre ,trairile noastre ne fac unici pentru ca desi doi oameni trec prin acelasi lucru fiecare interpreteaza si simte diferit. Desi stim ca in suflet pastram cel mai bine amintirile frumoase ,ajungem la o varsta,cunoatem alti oameni ,traim alte experiente  care le lasa pe celelalte undeva in spate.



    Asa ca propun sa fim unici,creativi si in acelasi timp sa pastram langa noi amintirile care ne fac speciali. Avem posibilitatea de a ne personaliza tricourile pe care le imbracam zi de zi ,pernele pe care punem capul cand suntem obositi ,canile care ne fac diminetile mai frumoase ,husele de la telefonul care nu se mai opreste din sunat,gentile care le purtam cu noi indiferent ce tinem in ele,calendarele care ne amintesc de ziua celor dragi si multe altele .



   Toate le putem personaliza in functie de starea noastra ,de amintiri sau poate chiar de lucruri noi pe care le dorim (ma gandesc la un tricou cu minunatul Los Angeles m-ar ajuta sa stiu ca poate sunt tot mai aproape de a-mi indeplini frumosul vis). Sau poate un calendar unde pe fiecare pagina sa fie o imagine cu persoanele dragi care isi sarbatoresc ziua de nastere in luna aceea,sau poate chiar ceva motivational. Ne dorim sa plecam in Anglia in luna August? Poate o poza cu Londra in calendar ne-ar motiva putin sau nu? Iar editarea pozelor este acum un lucru simplu si la indemana tuturor.


Putem sa ne personalizam viata ,casa ,masina cu ajutorul produselor  PhotoFancy ,acum sincer nu in toate magazinele se gaseste o perna cu chipul mamei,sau o cana cu chipul fericit al copilului,sau poate un breloc cu o poza de familie ce ne aminteste ca avem de ce sa ne intoarcem mereu acasa langa cei dragi.


Amintirile sunt un dar pe care viata il ofera fiecaruia dintre noi intr-un fel diferit,
acum le putem pastra, nu numai in inima si cum bine se spune 
o imagine face cat ....o mie de cuvinte!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu