vineri, 26 septembrie 2014

Favoritele lunii Septembrie !

Hello Girls! Astazi dupa cum se vede si din titlu va prezint favoritele lunii,multe dintre ele nu cred ca sunt o surpriza pentru ca am mai spus cat de mult imi plac. Desi unele produse precum Gelul de curatare de la La Roche-Posay Effaclar, crema de fata La Roche-Posay Effaclar Duo [+] si crema de corp de la Victoria's Secret (Pure Seduction) la care aveti un review aici, pe acestea le am doar de la inceputul lunii si deja au intrat in favorite. Despre crema VS puteti citi cat de mult o ador din review iar la celelate doua de la La Roche-Posay Effaclar le voi face in curand un review pentru ca vreau sa fie macar 4 saptamani de cand le utilizez pentru a putea face un review complet . Dar va pot spune aici ca imi plac ,mi-au facut bine,desi crema de fata mi-a uscat tenul problema am rezolvat-o folosind seara o crema de la Vichy pentru ten uscat,iar pe aceasta o folosesc doar dimineata. Iar crema de ochi este cea pe care o folosesc momentan de la Orfilame Optimals este o crema buna,hidratanta. Iar pentru par am un singur produs preferat luna aceasta si anume uleiul de par de la Gliss Hair Repair pentru parul uscat ,eu il aplic atat pe parul umed cat si pe parul uscat pe varfuri. Imi simt varfurile mult mai hidratate,plus ca este foarte spornic in comaratie cu cel de argan de la Avon la acesta am nevoie de o cantitate mai mica pentru aceiasi lungime.

Acum ca am terminat cu produsele de ingrijire sa trecem putin si la machiaj unde nu am foarte multe.
Fondul de ten Estee Lauder Double Wear ,care imi place mult si desi am fonduri de ten mai ieftine care se aseamana mult pe acesta il prefer in principal pentru rezistenta la transfer,aceasta fiind mare lui calitate din punctul meu de vedere daca doriti aici am scris ceva despre el.
Tusul de ochi waterproof de la Essence il recumpar mereu este unul din cele mai bune tusuri incercate,plus ca are un pret destul de mic si o calitate foarte buna,este un negru intens,rezista foarte bine,nu crapa si se demachiaza usor cu un demachiant bifazic.
Despre NYX Pore Filler pot spune ca imi place dar atat va spun deocamdata pentru ca vreau sa ii fac un review in curand.
NYX Butter Gloss in nuanta Merengue il gasiti si Aici unde l-am inclus printre preferate.
Rimelul Wonder lash il mai am si de rezerva si l-am mai avut si in trecut ,imi place este un rimel ce ofera si alungire si volum ,nu curge si se demachiaza destul de bine la fel cu un demachiant bifazic.
E.L.F Creme Eyeshadow in nuanta Dawn imi place este foarte cremos,rezista foarte bine (cu un primer inainte) nu se strange,este o culoare foarte frumoasa, ce mai pot sa ii cer? Cam astea au fost toate preferatele lunii Septembrie.





Sa aveti o zi superba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu